‘The Floor Is Yours’

 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur start samen met Mad Skills – dé expert op het gebied van Urban Culture en Sports – en NBL een dansactie om meer kinderen de kans te geven te dansen en deel uit te maken van een groep waar het gaat om het maken van plezier en vrienden. Een plek waar iedereen welkom is, of je nu wel of niet kunt dansen.


Hoe werkt het?

Ieder jaar starten er in tien steden, via bekende danscoaches van Mad Skills uit de urban dance scene, speciale series van tien danslessen voor kinderen tussen de 6 en 18 jaar. De lessen zijn een uitstekende manier om kennis te maken met urban dance.


Mee naar de battle!

Onderdeel van The Floor is Yours de City VS City battles georganiseerd door de Nederlandse Breaking League, waaraan de deelnemers van de lessen meedoen. De kinderen maken dan kennis met de Nederlandse Breaking scene die nationaal en internationaal op hoog niveau dansen!

Wie geven de lessen?

Ga naar de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur om de dansdocent, locatie, dag en tijden te zien.


Kosten en aanmelding

De tien lessen kosten € 25. Inschrijven kan via het de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
Let op:
voor wie het niet kan betalen, het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Stuur dan vooral een mailtje naar thefloorisyours@jeugdfondssportencultuur.nl.